top of page

STYLING - BUDGETBEHEER 
RE-BRANDING - EVENEMENTEN 

Frontrow Agency heeft jarenlange ervaring opgebouwd aan beide kanten van de mode industrie, detailhandel en groothandel.

 

Daarom weten we als geen ander en geloven er sterk in dat je

extra elementen kan gebruiken om je bedrijf te laten groeien

naast je online marketing en gekozen collecties.

Evenementen, persoonlijke styling tijdens een late night, ...

LLW-25.jpeg

STYLING

Maak kennis met Lena, onze vertrouwde persoonlijke styliste, die de nieuwste modetrends en tijdloze elegantie rechtstreeks naar

je favoriete boetiek brengt.

Lena deelt haar inzichten en creëert met gemak meerdere looks met de collectie items die je hebt gekozen bij

Frontrow Agency.

Met een diepgaande kennis van styling stelt Lena combinaties voor qua kleuren, texturen en stijlen die moeiteloos complementeren met elkaar.

lena.png
ac80d966-ba1c-4cae-ae23-3c5eba084fbc.png

BUDGETBEHEER

Frontrow Agency begrijpt het belang van slim budgetbeheer, vooral als het gaat om het samenstellen van de nieuwe collecties van uw boetiek. Wij zijn uw vertrouwde partners bij het opstellen van duidelijke en haalbare budgetten die uw winst maximaliseren en overtollige voorraad minimaliseren.

 

Voorbij zijn de dagen van impulsaankopen en achterblijven met onverkochte collecties. 

 

Samen zorgen we ervoor dat iedere investering aansluit bij uw visie en de wensen van uw klant.

EVENTS

Emma gelooft dat winkelen een betoverende ervaring moet zijn, een die verder gaat dan het gewone en je onvergetelijke herinneringen bezorgt. Daarom kan ze u een reeks boeiende evenementen brengen die niet alleen de verkoop stimuleren, maar uw winkel ook omtoveren tot een visueel wonderland.

 

Tijdens deze magische evenementen verandert uw winkel in een wereld van elegantie en creativiteit. De ambiance is ingesteld om de zintuigen van uw klanten te prikkelen, met prachtige uitstallingen en verleidelijke decoraties

in harmonie met uw collecties.

 

Haar evenementen worden met liefde en passie samengesteld, ontworpen om je onder te dompelen in een geheel nieuwe dimensie van mode en stijl.

a2d79f83332119c731a35bcdd29452ed.jpg
rebranding.png

REBRANDING

Rebranding is een transformatief proces dat verder gaat dan louter visuele veranderingen; het gaat om het hervormen van de identiteit van de boetiek om te resoneren met klanten en af te stemmen op zijn visie voor de toekomst.

 

Door te investeren in rebranding kan de boetiek een waaier aan voordelen ervaren, waaronder meer verkopen, klantbetrokkenheid, merkloyaliteit en een sterke positie

in de competitieve markt.

Rebranding vormt de katalysator voor groei en succes, waardoor de boetiek naar nieuwe hoogten wordt gelift.

bottom of page