top of page

INDUSTRIËLE EXPERTISE 

Modebureaus hebben specialistische kennis en expertise in de mode-industrie. We blijven op de hoogte van de laatste trends, consumentenpreferenties en marktdynamiek. Door samen te werken met een modebureau kan een merk gebruikmaken van deze kennisbank en profiteren van de inzichten en connecties van het bureau.

MERK ONTWIKKELING 

Modebureaus kunnen helpen bij het ontwikkelen en versterken van de identiteit van een merk. We kunnen advies geven over merkpositionering, doelgroepidentificatie en algemene merkstrategie. Deze gezamenlijke inspanning zorgt ervoor dat de berichtgeving en visuele representatie van het merk aansluiten bij de vraag van de markt en de verwachtingen van de consument.

MARKETING EN PROMOTIE 

Modebureaus kunnen helpen bij marketing en promotie. We hebben ervaring met het opzetten van effectieve campagnes en het organiseren van evenementen voor merkbekendheid. Door met een bureau samen te werken, krijgt een modemerk toegang tot een breder publiek en kan het profiteren van hun marketingexpertise om de zichtbaarheid en bekendheid van het merk te vergroten.

TOEGANG TOT NETWERK EN RELATIES 

Modebureaus hebben uitgebreide netwerken en relaties binnen de branche. We hebben connecties met fashion influencers, stylisten, fotografen en mediabronnen. Deze relaties kunnen worden gebruikt om samenwerkingen, berichtgeving in de media en partnerschappen veilig te stellen die het profiel en bereik van een merk kunnen verbeteren.

CREATIEVE REGELING EN ONTWIKKELING 

 Modebureaus kunnen creatieve richting en productiediensten leveren voor merkcampagnes, fotoshoots en modeshows. We hebben een team van professionals die gespecialiseerd zijn in modestyling, fotografie, videografie en decorontwerp. Deze expertise zorgt ervoor dat de creatieve visie van uw merk met precisie en professionaliteit wordt uitgevoerd.

MARKETINGUITBREIDING

Als een modemerk van plan is uit te breiden naar nieuwe markten of regio's, kan een modebureau een belangrijke rol spelen bij het faciliteren van deze expansie. We kunnen marktonderzoek doen, potentiële kansen identificeren en helpen bij het navigeren door verschillende nuances en voorkeuren in verschillende markten. Door deze samenwerking kan het merk nieuwe gebieden betreden met een grotere kans op succes.

SIMPLY SIL

Silke Van der Burght   |   2020 |   Tijdloos en lokaal

www.simply-sil.com

Sil keert terug naar de essentie, waardoor vrouwen kunnen genieten van hun comfortabele en tijdloze kledingstukken. Elke keer een plezier om te dragen, met respect voor onze wereld.

De kledinglijn zet vrouwen in hun vrouwelijkheid en benadrukt hun natuurlijke schoonheid. Elegantie, functionaliteit en draagbaarheid spelen daarbij een essentiële rol. Het is de combinatie van deze elementen die resulteert in genot voor alle vrouwen.

974258_da6bb1a4c9554a609630e2a983ddf85b_mv2.jpg
974258_94705dad5b124fbca02172ee92e99ec3_mv2.jpg
974258_b89f25ce409a4ede90eb3a949d216794_mv2.jpg
bottom of page